A Lleida, puja’t a l’ Esquena de Gegant del Patronat de Promoció Econòmica

Recordes qui et va ensenyar a anar en bicicleta, recordes la teva primera feina, el teu primer petó, el teu primer cotxe, el teu primer viatge amb amics…les primeres experiències no s’obliden mai…per això no oblidaràs mai qui et va donar l’oportunitat d’anunciar el teu negoci a la SER. El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i SER Ràdio Lleida uneixen les seves forces per a convertir-se en les “Espatlles de Gegant” que necessita la teva empresa ara més que mai per a ser més visible, per tenir més clients, per seguir generant ocupació…

Busquem pimes i micropimes que necessiten ser apadrinades per a donar-li visibilitat a la seva activitat a través d’un pla de comunicació i vulguin beneficiar-se d’una de les places del pla “Espuena de Gegant” que SER Ràdio Lleida en col·laboració amb el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació posen a disposició dels comerços de la demarcació.

Bases de participació:

– Acció per a nous anunciants.

– Pimes i micropimes de fins a 10 empleats.

– Pla subvencionat al 35% pel Patronat de Promoció Econòmica de Lleida i SER Ràdio Lleida.

– Places limitades.

Sol·licita la teva plaça omplint el formulari:


Nombre (requerido)

Empresa (requerido)

Sector (requerido)

Teléfono (requerido)

Ciudad / Provincia (requerido)

Correo-e de contacto (requerido)

Añade un mensaje (requerido)

Acepto las Condiciones de uso, protección de datos y cookies.

Sus datos serán tratados por Sociedad Española de Radiodifusión, S.L.U. (en adelante, SER) con la finalidad de gestionar su inscripción y comunicar sus datos para gestionar la asistencia al evento, y en su caso, enviarle comunicaciones comerciales sobre contratación de publicidad en emisoras del Grupo Prisa Radio al que pertenece SER. Podrá ejercer sus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación y portabilidad mediante correo postal C/ Gran Vía núm. 32, 28013 de Madrid aportando copia de su DNI o documento equivalente y los datos facilitado en este formulario para poder localizarle.

Para más información sobre el tratamiento de sus datos, consulte la Cláusula de privacidad.

No deseo recibir comunicaciones comerciales de contratación de publicidad de emisoras de radio de SER Empresarios asociadas al evento del Grupo PRISA Radio.